Mainan Apple dengan bacaan Al Quran

RM 35.00 RM 30.00

Ex Tax: RM 30.00

Availability:
In Stock
Product Code:
Mainan apple islamic

Not yet rated
Write a review

Description

Sel-sel otak bayi berkembang pantas di awal usia mereka.

Otak bayi menyerap dan menerima segala maklumat dan disimpan dalma memori mereka.

Kenalkan bayi anda dengan bacaan doa dan ayat suci quran di awal usia mereka dengan cara yang menyeronokkan dengan...

Apple Islamic Learning (Mainan Apple Quran)

 

Features

* Menggunakan bateri AAA X 3pcs
* Saiz ukuran 15 cm x 20cm - Kecil tetapi amat bermanfaat!
* Disertakan tali agar mudah disangkut di leher - dalam kereta - stroller dll
* Ada 3 warna pilihan - warna hijau, kuning dan oren

 

==========
ADA 5 FUNGSI
==========

1. 26 DOA HARIAN :
♥ DOA SEBELUM TIDUR DOA MASUK TANDAS
♥ DOA KELUAR TANDAS

♥ DOA SEBELUM WUDHU
♥ DOA PAGI HARI
♥ DOA SEBELUM MAKAN
♥ DOA SOLAT JENAZAH
♥ DOA MEMAKAI BAJU DOA KELUAR RUMAH
♥ DOA MASUK MASJID DOA KELUAR MASJID
♥ DOA NAIK KENDERAAN
♥ DOA BERJUMPA SESAMA MUSLIM
♥ DOA MENZIARAH ORG SAKIT DOA KETIKA BERSIN
♥ DOA KETIKA HUJAN
♥ DOA MELIHAT CERMIN
♥ DOA ZIARAH KUBUR DOA BERBUAKA PUASA DOA SEBELUM TIDUR
♥ DOA PETANG HARI DOA MASUK RUMAH
♥ DOA KETIKA MENDAPAT MUSIBAH DLL


2. 16 SURAH PENDEK :
♥ Al- Fatihah
♥ Al-'Adiyat
♥ Al -Qori'ah
♥ Al -Takathur
♥ Al-'asr
♥ Al - Humazah
♥ Al - Fill Quraish
♥ Al- Maun
♥ Al - Kauthar
♥ Al -Kafirun
♥ An -Nasr
♥ Al - Massad
♥ Al- Ikhlas
♥ Al- Falaq
♥ An-Nas 

3. DOA SOLAT: 
♥ Kalimat Tauhid ♥ Syahadat ♥ Adzan ♥ Doa Sholat ♥ Takbir awal sampai salam

4. NASYID KANAK-KANAK: ♥ Thanks ♥ The parents ♥ Love Allah and Love messanger ♥ Ramadhan Is Cominng♥ The Full Mon Rose ♥ The Ceed of the oneness Allah ♥ Alphabet A-Z

5. LAMPU WARNA-WARNI: Boleh bertukar warna dan mengikut bentuk bulan bintang

 

 

UNTUK MELIHAT LEBIH JELAS TONTON VIDEO DI LINK DI BAWAH
http://www.youtube.com/watch?v=11iGL9c7mDU

 

Tips untuk bateri

Guna bateri murah-murah je untuk mainaan ni. Kalau guna bateri mahal takut litar sambungan kat dlama nya rosak. Bateri eveready dan bateri jual RM1 dapat 4 kat pasar malam tu dah ok. Tak perlu guna bateri energyzer, panasocic etc..

 

FREE - BATERI AAA 3 PCS supaya bayi anda terus boleh main dengan mainan apple ni sebaik saja parcel sampai pada anda!


Klik ADD TO CART sekarang !!!

* * * Caj Pos Laju untuk penghantaran tempahan anda akan kami caj sekali saja tidak kira berapa banyak tempahan anda.

* * * Jadi sebaiknya tempahlah lebih dari satu (1) barang untuk lebih penjimatan

Reviews (0)

Write a review

Note: HTML is not translated!

Bad            Good


Continue

ButikBengkungModen.com

Kami menawarkan set kelengkapan penjagaan selepas bersalin terutama bagi ibu yang bersalin pembedahan (CESAREAN) dan telah menjalan perniagaan di internet sejak tahun 2008. No Pendaftaran Syarikat TRIPLE F MARKETING ( SA0300664-W)

Contact Us

017-6747408
017-6747408
bengkungmoden@gmail.com

bengkungmoden

Facebook