Set Bersalin NR (Set Rawatan 6 Dalam 1)

RM 320.00

Ex Tax: RM 320.00

Availability:
Out Of Stock
Product Code:
Set Bersalin NR

Not yet rated
Write a review

Description

6 Rawatan Dalam Satu Set

Wajah baru Set Bersalin NR ( Dulu di kenali sebagai Set bersalin Nona Roguy )

Set ini mengandungi:

Tablet Phyto Natal

Membersihkan rahim dengan mengeluarkan angin lendiran dan mengatasi angin meroyan serta murung, darah kotoran dalam sistem badan, menyegarkan fungsi rahim serta memperbanyakkan dan mengeluarkan susu ibu dengan lancar.

Menambahkan daya tenaga semasa dalam pantang, mengimbangi kembali sistem badan, membantu membuang lemak berlebihan, mengatasi sakit anggota, kembung perut dan melawaskan sistem pembuangan air besar serta air kecil.

Mempercepatkan pengecutan rahim dengan melancarkan pengeluaran darah nifas dan membantu mengekalkan kecantikan bentuk badan yang sihat, mantap serta menyerikan wajah.

Disyorkan pengambilan pada setiap waktu pagi (selepas sarapan) untuk melawaskan sistem pembuangan air besar anda pada sebelah awal petang bagi tidak mengganggu waktu tidur anda pada sebelah malam.

Kandungan : 90 Tablet

Akar Herbanika

Akar herbanika di dalam Set Bersalin Nona Roguy bertindak menambah khasiat pemakanan dan menyegarkan anggota badan ibu yang baru bersalin.

1 pek Akar Herbanika di rendam dalam 1 teko air panas yang mendidih dapat digunakan semula untuk tempoh 3 hari.Air ini juga boleh dicampur dengan madu untuk menambah keharuman, rasa dan khasiatnya.

2 peket boleh diulangi beberapa kali selama beberapa hari sehingga cair, gantikan dengan peket yang baru

Kandungan : 10 Pek Uncang

Herbanika Lulur

Set Bersalin Nona Roguy lengkap dengan lulur yang bertindak menyental daki dan kulit yang kehitaman dan kasar semasa mengandung.

Anggaran penggunaanya antara 1-2 sudu besar penuh.Sebelum mandi, ambil 1 – 2 sudu besar HERBANIKA LULUR digaul sederhana cair dengan air suam.

Ia mengembalikan kemantapan kulit ibu dalam pantang bersalin dengan memecahkan lemak degil serta angin lendir, mengecutkan bengkak sendi, otot, urat saraf dan mengatasi masalah Bengkak Vena atau Vena Varikos.

Kandungan : 100 gm

Herbanika Barut

Krim barut di dalam Set Bersalin Nona Roguy ini disapu disekeliling perut dan pinggang untuk meleper dan memperkemaskan perut yang menggeleber selepas bersalin.

Ia juga menguatkan semula otot-otot perut dan pinggul yang kendur ketika menampung bayi di dalam kandungan.

Gunakan herbanika barut Set Bersalin Nona Roguy ini 2 kali sehari sebelum memakai bengkung.

Kandungan : 60 gm

Minyak Herbanika

Minyak herbanika disediakan di dalam Set Bersalin Nona Roguy untuk membantu menguatkan otot perut dan buah dada, mengurangkan kesan regangan atau pecah-pecah di kulit semasa mengandung.

Ia juga melancarkan peredaran darah disamping memastikan badan ibu yang baru bersalin sentiasa hangat.

Perhatian : MINYAK HERBANIKA boleh digunakan untuk berurut semasa dalam pantang.

Kandungan : 100 ml

Uncang Cuci Herbanika

Uncang Cuci Herbanika membantu menghindari daripada jangkitan kuman (infeksi), kegatalan kulit, atasi darah berbau, menghindari dan menyembuhkan luka, kudis, nanah, masalah berair dan mempercepatkan penyembuhan luka jahitan/episiotomi.

Sebagai Mandian Herba, ia memelihara kulit agar segar, mantap dan tidak mudah dimasuki angin sejuk.

Kandungan : 10 Pek Uncang

 

Klik ADD To Cart sekarang!

* * * Caj Pos Laju untuk penghantaran tempahan anda akan kami caj sekali saja tidak kira berapa banyak tempahan anda.

* * * Jadi sebaiknya tempahlah lebih dari satu (1) barang untuk lebih penjimatan

Reviews (0)

Write a review

Note: HTML is not translated!

Bad            Good


Continue

ButikBengkungModen.com

Kami menawarkan set kelengkapan penjagaan selepas bersalin terutama bagi ibu yang bersalin pembedahan (CESAREAN) dan telah menjalan perniagaan di internet sejak tahun 2008. No Pendaftaran Syarikat TRIPLE F MARKETING ( SA0300664-W)

Contact Us

017-6747408
017-6747408
bengkungmoden@gmail.com

bengkungmoden

Facebook